avatar

Concurs Mensual EF gener ’10: el guanyador

Big Bang de McRoskingFinalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF gener ’10 amb el tema PRINCIPI, el guanyador és en McRosking amb la seva foto “Big Bang″, amb 64 punts. El segon lloc ha estat per ZonePlate amb “Principi?” (37 punts) i el tercer lloc per “L’inici dins del caos” de l’Olga (34 punts). Podeu veure totes les fotos presentades aquí.

Com ja varem anunciar, el premi d’aquesta edició és la revista Matador, aquest cop dedicada a Barcelona, aportat per La Fábrica, que patrocina el Concurs Mensual EF.

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Aquest any, a diferència de l’anterior, el temes del Concurs Mensual seran triats des de l’organització. Procurarem que siguin temes amplis, on el fet creatiu sigui part important de l’exercici i la visió de les diferents interpretacions sigui el més enriquidora possible.

Concurs Mensual EF febrer ’10: el tema

Anem per feina! El tema de l’edició del Concurs Mensual EF febrer ’10 és: ESSÈNCIA. I des d’ara fins el diumenge 28 de febrer a les 24:00h  ja podeu enviar les fotografies per email a concurs.mensual.ef@gmail.com, indicant el títol i el vostre nom d’usuari.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Concurs Mensual EF gener ’10: el guanyador”

  1. Que maca és aquesta fotografia!

  2. Una foto fantàstica, de les que es recorden. Felicitats Sr. McRosco
    x