avatar

Convocatòries i des-convocatòries

Convocatories i des-convocatories

Tenim tres noticies: una de dolenta i dues de bones.

Comencem per la primera, la dolenta. Aquest any no hi ha calçotada, hem esperat a dir-ho fins que n’hem estat segurs del tot i malauradament ja es definitiu.

La Tere aquest any no es pot fer càrrec d’organitzar-la per diversos motius i hem decidit ajornar la celebració del que serà el segon aniversari d’espaifotografic. I esperem que l’any que ve puguem celebrar el tercer any allà mateix, que l’any passat va ser una jornada fantàstica.

Sabem que hi ha molta gent que estava esperant aquesta celebració i aquesta noticia els decebrà molt, però per això tenim una segona noticia preparada, molt més positiva.

El  diumenge 18 d’abril, un dels il·lustres membres de les terres gironines, en Noxeus, convocarà una trobada a la seva capital. Amb això ens traurem una mica l’espina de l’anterior noticia i podrem celebrar com cal el segon any de la nostra web. Aquesta trobada pot fer història, i ens hem proposat un repte, ser més de 50, a veure si ho aconseguim… Esperem veure-us a tots allà!

La tercera noticia també és molt bona. Un mes abans, el dissabte 20 de març, farem una trobada temàtica sobre il·luminació. Provarem diferents tipus de llums: focus, flaixos, natural. Farem retrats, bodegons, etc i tot això tutel.lat pel nostre benvolgut ZonePlate, altrament dit Joan Porredon. Una altra bona excusa per a retrobar-nos i aprendre. No serà gratuït, però gairebé. Les despeses seran mínimes, per tant el preu no farà desdir a ningú.

Tant d’aquesta activitat com de la sortida a Girona en donarem força més informació quan en sapiguem tots els detalls.

Fins aleshores, només queda esperar, ens veiem ben aviat!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Convocatòries i des-convocatòries”

  1. Llàstima la calçotada.
    Les altres dues ja les ha apuntat a l’agenda. En principi compteu amb mi.

  2. Vaja, es que ho feu espressament, ambdues dates són fora en diferents sessions fotogràfiques…llàstima de calçotada, són bones oportunitats per coneixer-nos més o coneixer-nos per primer cop.

  3. Lamento que la Tere no hagi pogut organitzar la calçotada. Un altre any serà.

    Les altres dues dates ja les tinc reservades.

  4. Em sap molt de greu no poder-me encarregar aquest any d’organitzar la calçotada. Ja us podeu imaginar que el motiu es de molt de pès. Espero que l’any que ve les condicions siguin mes favorables.