avatar

Els dilluns de La Fàbrica: Beatriz Sánchez

B*rain, Beatriz SánchezCom ja sabeu, La Fàbrica Barcelona dedica els dilluns a presentar les obres de fotògrafs i artistes audiovisuals emergents, oferint-nos l’oportunitat de acostar-nos al que es cou a l’àmbit de l’Art audiovisual més recent.

Dins d’aquest context, el dilluns 22 de febrer, a les 19:30h, Beatriz Sánchez es va poder veure una mostra de la seva producció audiovisual. Allunyant-se dels esquemes narratius convencionals, les seves creacions es mostren en una combinació entre el disbarat i la ironia, observant com un flux trastornat d’imatges desfila davant els nostres ulls de manera aparentment improvisada i aleatòria. Confeccionat a través del recurs humorístic, sovint aquest imaginari descontextualitza i re-inventa escenaris de la vida quotidiana o estereotips populars.

Les obres de  Beatriz Sánchez han rebut diverses mencions través de Iniciarte, NU2’s, VadFestival entre d’altres i estàn sent presentades en nombrosos festivals i feries como Estampa, Cosmopoética, Arco, Corpórea, Metrópolis, IDN, Dança em Foco.

Els dilluns de La Fàbrica: Beatriz Sánchez
Dilluns 22 de febrer, a les 19:30h
La Fàbrica Barcelona
C/ Tapioles 53 (veure mapa)
08004 Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.