avatar

Els dones una oportunitat?

Imatge de l'exposició Gràcies per l'oportunitat, de Vicenç CaroLa setmana passada ens vam fer ressò d’una iniciativa fotogràfica que impulsa la Fundació Arrels, des del cor del barri del Raval de Barcelona. Avui no ens allunyem geogràficament ni conceptualment d’aquesta iniciativa, ja que presentem una altra activitat impulsada per una altra entitat històrica del barri: el Casal dels Infants.

El Casal dels Infants és una associació que, des de fa vint-i-sis anys, malda per a donar oportunitats als infants i joves del barri, un col·lectiu que sovint viu situacions de risc i vulnerabilitat social, però que mereix poder construir-se un futur digne en una ciutat que es vanta de ser una de les millors del món.

És en aquest context que el fotògraf Vicenç Caro dedicà els seus esforços a plasmar en les seves imatges la vida quotidiana de la tasca del Casal, a través de les seves activitats, els seus educadors i els infants i joves que hi participen, mostrant l’esperança que aquest tipus d’iniciatives representen en els barris desafavorits de la gran ciutat.

Gràcies al suport de l’empresa MC Asociados, les imatges de Vicenç Caro prengueren forma d’exposició, i es pogueren veure a l’Auditori de Barcelona, amb el títol Gràcies per l’oportunitat!. Si voleu fer-hi una ullada, podeu veure’n la mostra aquí.

Ara, des del Casal dels Infants busquen on poder exposar les imatges, amb la intenció de fer arribar a més llocs i més gent la tasca diària que duen a terme. Si sabeu d’alguna entitat que hi pugui estar interessada, no dubteu en fer-los-ho saber.

Les característiques tècniques les podeu trobar aquí (pdf).

Què, els doneu una oportunitat?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.