avatar

Humberto Rivas. 18 mirades sobre una obra

18 destacats fotògrafs de casa nostra fan una mirada a l’obra d’Humberto Rivas “Mallorca 2002″ per retre-li homenatge. Rivas va morir el passat 7 de novembre del 2009.

Son aquests: Joan Fontcuberta, America Sanchez, Pere Formiguera, Salvador del Carril, Jordi Guillumet, Mònica Roselló, Toni Catany, Toni Cumella, Ferran Freixa, Mariano Zunzunaga, Manel Esclusa, Jordi Aligué, Rosa Feliu, Francisco Navamuel, Manolo Laguillo, Manuel Ser.

Com veieu també hi figura en Manolo Laguillo, amb qui tenim una cita aquest dissabte al Taller de Creativitat Fotografica.

La mostra també és una cooperació amb la Fundació Alzheimer Internacional. Per aquest motiu, les peces es posaran a la venda i els recursos que se n’obtinguin es repartiran entre Alzheimer Internacional-Fundació Pasqual Maragall i l’Associació Archivo Humberto Rivas, a fi de donar suport a la investigació científica i alhora preservar el fons patrimonial d’Humberto Rivas.

Data: Del 11 al 28 de febrer de 2010
Lloc: Arts Santa Mònica, Rambla Santa Mònica 7, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Dels amics de BCN Photobloggers

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.