avatar

Mattia Insolera presenta Limbo a La Fàbrica

LIMBO: abandoned seamen on the Mediterranean seaEl proper dilluns 15 de febrer a partir de les 19:30h el fotògraf Mattia Insolera, premiat al World Press Photo 2009, ens presentarà Limbo, un treball documental que retrata la vida de nou tripulacions abandonades als ports de sis països del Mediterrani.

El projecte s’ha realitzat gràcies a la col·laboració entre diferents actors que han fet possible la visibilitat d’un fenomen que afecta la vida de centenars de mariners. Mattia Insolera ens contarà el viatge que li ha fet recórrer les quatre ribes del Mediterrani amb vaixell i ens ensenyarà les fotografies que documenten les vides suspeses de les tripulacions de Limbo.

Limbo de Mattia Insolera
Dilluns 15 de febrer a les 19:30h
La Fàbrica Barcelona
C/ Tapioles 53 (veure mapa)
08004 Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.