avatar

Mirades, a la revista Descobrir Catalunya

Les Mirades dels fotògrafs, a la revista Descobrir Catalunya.La Maria Rosa Vila és periodista, editora gràfica i treballa com a cap de fotografia de la revista ‘Descobrir Catalunya’ , que precisament és del mateix grup editorial que la revista a la qual en Jordi feia referència en aquesta notícia.

El seu bloc, “Enfocant“, és una d’aquestes pàgines personals on podem trobar tot d’informació interessant i ponderada (i en català, … que no és que sigui una categoria, però que em ve de gust destacar),  al voltant de la fotografia, el món editorial i el periodisme,  entre altres.  Tot i que els gustos són molt personals, és una plana que m’atreveixo a recomanar.

Dit això, anem al gra. Una de les informacions que hi surt és relacionada amb la publicació en què treballa. I és que la revista Descobrir Catalunya, des d’aquest passat gener ha inaugurat la secció anomenada “Mirades”, mitjançant la qual cada mes publicarà quatre fotos en gran (dues a doble pàgina) vinculades al nostre territori, totes d’un mateix fotògraf, especialista en fotografia de viatges, fauna o natura.

Com ella mateix explica

Un dels al·licients de la nova secció és que els fotògrafs seran també els autors dels breus textos que acompanyaran les fotos. Hi podran explicar el que vulguin de les seves imatges (anècdotes, detalls del lloc on van fer les fotos, qüestions tècniques, etc…).

El mes de gener el fotògraf convidat va ser l’Andoni Canela i el mes de febrer és en Tino Soriano qui hi presenta les seves fotografies (per cert, m’ha impressionat la que anomena “Trompe-l’oeil” ).

Sembla una bona ocasió per conèixer país, fotògrafs i consumir cultura.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Mirades, a la revista Descobrir Catalunya”

  1. bona notícia i bon bloc el de la xicota aquesta.
    gràcies.