avatar

Novetats i curiositats

Darrerament han sortit alguns joguets nous, que no està de més que repassem (també alguna curiositat).

  • Acaba de sortir la nova Canon Eos 550d:  Cos de plàstic i previsiblement una ergonomia limitada, però amb un bon reguitzell de prestacions, com per exemple 18 megapíxels i vídeo Full HD a 30, 25 y 24 fotogrames por segon (amb entrada de micròfon), tot plegat per menys de 900 €.
  • Apple ha publicat una actualització de compatibilitat RAW 3.0, que farà que ja sigui possible per usuaris de Canon pre-visualitzar formats sRAW i mRAW en el Finder  i obrir-los amb vista ràpida.
  • Olympus  i  Panasonic acaben de presentar noves compactes tot terreny, concretament les Olympus Stylus Tough 6020 – 8010  i  la Panasonic Lumix FT2 (amb revestiment de silicona, submergible fins a 10 m i resistent a caigudes de fins a 2 m, aquesta última).
  • Nous objectius de Nikon, l’ AF-S Nikkor 24 mm f/1.4 G ED  i l ‘ AF-S Nikkor 16-35 mm f/4 G ED VR.  Són nous i encara no he trobat “analítiques”, però potser als usuaris de Nikon us pugui interessar.
  • Pels companys de pressupost més magre, per fi el que estàvem esperant, la nova Hasselblad H4D-40.  Per només 14.000€  (kit amb objectiu de 80mm) gaudirem de 40 megapíxels, tecnologia AF True Focus i pel que diuen des de la marca, una senzillesa d’utilització semblant a les DSLR.  No tingueu angoixa, sembla que estarà disponible immediatament.

Per últim, una curiositat:   Photoshop és aquari. Aquest 10 de febrer,  ha fet 20 anys… El feia més gran!

Via:  Canonistas, Microsiervos, Canon.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.