avatar

Posa sostre a Barcelona!

Posa sostre a Barcelona!La Fundació Arrels és una entitat que des de l’any 1987 es dedica a atendre la crua realitat de les persones sense sostre de Barcelona. Perquè us feu una idea, l’any 2008 van atendre un total de 1254 persones, en els diferents serveis que ofereixen. Per a fer aquesta tasca, compten amb un centre obert, al barri del Raval, amb 14 pisos tutelats i amb diverses places en albergs de la ciutat, on ofereixen, amb les dificultats que comporta una iniciativa com la seva, un element indispensable per a viure: un sostre.

Enguany, en el marc de l’Any Europeu de la Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, la Fundació Arrels ha iniciat una campanya que, amb el nom de Posa sostre a Barcelona, vol donar a conèixer la realitat dels sense sostre a la Ciutat Comtal, fer difusió de la tasca que duen a terme, i mirar de recollir recursos per a poder seguir tirant endavant aquest projecte.

Dins d’aquesta campanya, i entre altres actuacions, s’emmarca una proposta molt original: aconseguir reunir un bon un recull de fotografies de sostres, per a conformar un mosaic unitari per a dir no a l’exclusió.

Com indiquen a la seva web, per a participar-hi cal:

1. Fes una foto que expliqui què és per a tu un sostre. Pot ser el sostre de casa teva, una nit amb estels, un dibuix del teu fill, una teulada maca… Ah! I no oblidis posar un títol a la imatge!

2. Acompanya la fotografia amb dues o tres línies en què ens expliquis què és per a tu un sostre o com podem posar sostre a Barcelona.

Una vegada fet això, ens pots fer arribar la teva foto d’alguna de les següents maneres:

  • Afegint-la directament al grup Posa Sostre a Barcelona que hem creat al flickr (això ho pots fer si prèviament tens un compte a flickr)
  • Enviant-nos la teva foto al correu posasostreabarcelona@arrelsfundacio.org Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Les fotografies que ens arribin les entrarem al nostre grup a flickr indicant el vostre nom i conservant el títol i l’explicació que ens envieu.
  • Recorda, quan ens facis arribar la teva foto, indicar el teu nom i cognoms.

Què, us hi animeu?

Si voleu veure les imatges, visiteu la següent adreça de Flickr: http://www.flickr.com/groups/posasostreabarcelona/pool/

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.