avatar

Programació del PHE 2010

PHOTOESPAÑA 2010Ja hi ha un avanç de la programació del PHE 2010 que es fa a Madrid del 6 de juny al 25 de juliol. Jo vaig ser-hi l’any passat i us asseguro que si puc hi aniré tornant. És una gran festa al voltant de la fotografia, una gran quantitat de sales oferint exposicions del més variat panorama fotogràfic. No us ho podeu perdre si sou uns bons aficionats, potser es podria fins i tot fer una sortida de cap de setmana EF al PHE, estaria be, no?

El cartell del festival i una de les exposicions individuals corresponen a Alejandra Laviada, fotografa mexicana guanyadora del premi Descubrimientos PHE Epson 2009. Aquesta exposició es fa a la sala d’exposicions del complex El Aguila.

A MNCARS programenManhattan: uso mixto fotografía y otras prácticas – de 1970 hasta hoy.

A Alcala 31 exposa Juergen Teller. Logical! del 3 de juny al 22 d’agost. Aquí és on l’any passat hi havia la de la Annie Leibovitz.

També es podrà veure obra de László Moholy-Nagy, Hiroshi Sugimoto, Adriana Lestido, Roman Signer, Helen Levitt (Museo de Colecciones ICO), Francesc Català-Roca (Cuenca), Collier Schorr, Bleda y Rosa, Jeff Wall…

Aquí podeu llegir la nota de prensa oficial de PHE. Ja anirem anunciant a mida que anem sabent més coses.

Ho hem trobat a Fotoblog

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Programació del PHE 2010”

  1. http://enfocant.blogspot.com/2010/01/la-fabrica-dedica-un-numero-de-matador.html

    En aquesta entrada del blog de Maria Rosa Vila que parla del número de Matador dedicat a Barcelona parla del Meeting Point-Ojo de Pez de cara al juliol.

    “La Fábrica també té previst organitzar a Barcelona la primera edició del certamen Meeting Point-Ojo de Pez. En la presentació de Matador a la premsa dimecres passat al carrer Tapioles, Alberto Anaut (l’ànima de La Fábrica) va anunciar que el mes de juliol el palau de la Virreina acollirà un centenar de professionals internacionals per a debatre sobre fotografia. No va donar-ne més detalls, però crec que és una gran notícia que els artífex de PhotoEspaña apostin per Barcelona i tinguin la intenció de dinamitzar el panorama fotogràfic català.Caldrà estar-ne a l’aguaït.”