avatar

500 pixels

500pxEl nom en certa manera enganya una mica, es diu així perquè les imatges que deixaven posar no havien de superar els 500px, això era el 2003 quan va començar a funcionar, però ara evidentment deixen pujar imatges més grans.

Es tracta d’una pàgina creada des de Canadà per un parell de xicots sembla ser que de procedència russa, d’aquí que tants participants ho siguin també. La premissa es ajudar als fotògrafs a difondre millor la seva obra, darrera d’aquesta intenció  hi ha una nova pàgina de socialització a través de la fotografia. La diferència potser amb d’altres es que aquí hi ha molt bona fotografia.

Si us voleu unir a aquesta comunitat us heu de registrar i no se si fan cap tria, però el que hi ha és molta qualitat, això si.

Podeu buscar les imatges de moltes maneres i fins i tot hi ha un butlletí diari amb imatges rellevants.

Un bon lloc per a tenir en compte, tant si us voleu socialitzar una mica més, agafar inspiració, o passar una bona estona veient bona fotografia, que n’hi ha molta…

500px.com

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.