avatar

Chema Madoz a PHETV

Fotografia de Chema MadozNo deu ser fàcil trobar gaire aficionats a la fotografia que no sàpiguen qui és en Chema Madoz. I si n’hi algun, aquesta entrevista publicada al lloc web de PhotoEspaña és una molt bona oportunitat per descobrir aquest magnífic creador de poesies visuals, capaç de treure a la superfície significats ocults i sorprenents dels objectes més banals i comuns.

Pels que ja saben qui és en Chema Madoz i tenen presents a la memòria alguna de les seves inconfusibles fotografies, també és una magnífica ocasió per acostar-se al artista i aprofundir una mica més en la seva particular visió de la fotografia, els seus interessos i les seves motivacions. Tot això ho podeu esbrinar llegint el text presentat per PHETV: Apuntes de Chema Madoz: los objetos.

La incursió de PHE al univers del genial fotògraf no acaba aquí. Durant aquest mes, cada setmana publicaran una entrevista exclusiva amb l’artista. A més, inicien un concurs fotogràfic molt atractiu al voltant d’un fotobloc titulat Objetos alterados. Per participar, PHE ens convida a enviar imatges sobre objectes que creen altres objectes, alteracions dels significats més quotidians, poesies visuals amb elements del nostre dia a dia i trucs òptics al voltant de les coses més simples.

El premi pel guanyador del concurs és un exemplar del llibre Obras Maestras de Chema Madoz (ed. La Fábrica) signat per l’autor. Trobareu les bases del concurs al fotobloc Objetos alterados.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Chema Madoz a PHETV”

  1. Gracies per aquesta entrada. Chema Madoz es un fotògraf referent i un dels meus preferits.

  2. Sense tenir-hi cap comissió, us recordo que Chema Madoz farà una ponència ben aprop de nosaltres el dia 8 de maig a Passanant. Serà dins la trobada anual que es celebra allà, a PASSANANTFOTO.