avatar

Concurs Mensual EF febrer ’10: triomf de l’Araceli

Alquímia, de l'AraceliFinalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF febrer ’10 amb el tema ESSÈNCIA, ha resultat guanyadora l’Araceli amb la seva foto “Alquímia”, amb 46 punts. El segon lloc ha estat per Pep Prats amb “Essència Mediterrània” (36 punts) i el tercer lloc per “Identitat”, de l’edSELVA (28 punts).

Podeu veure totes les fotos presentades en aquest fil del fòrum.

Com varem anunciar recentment, el premi d’aquesta edició és el llibre Oriol Maspons. The private Collection, aportat per La Fábrica, patrocinador del Concurs Mensual EF.

La nostra enhorabona a la guanyadora! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Concurs Mensual EF març ’10: comencem ja!

Som-hi doncs, ja podem engegar una nova edició del Concurs Mensual. El tema per l’edició de març és: FOSCOR. Des d’ara fins el diumenge 28 de març a les 24:00h  podeu enviar les vostres fotografies per email a concurs.mensual.ef@gmail.com, indicant el títol i el vostre nom d’usuari.

Les bases del Concurs Mensual EF i les condicions que han de complir les vostres fotos estan detallades en aquest missatge del fòrum.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.