avatar

El primer llibre de fotos d’espaifotografic

El primer llibre de fotos d'espaifotografic

Des d’EF us proposem un nou projecte participatiu: volem publicar un llibre recull de fotografies dels integrants d’espaifotografic. Per l’edició utilitzarem la tecnologia que ens ofereix blurb.com, mitjançant el seu programari gratuït de maquetació, vàlid  tant per a les plataformes Windows com Mac.

Aprofitem per animar-vos a fer un cop d’ull al munt de llibres on, com no, destaquen els de fotografia i els de fotògrafs. Un n’és el d’en Miquel Bohigas SIMETRIES o un parell d’en Quim Dasquens com ESCALDARIUM i BOJOS DEL RAW. La qualitat d’impressió és molt bona i a més, podreu comprar el llibre des del mateix lloc web blurb.com. Quin millor regal que un llibre on hi surtin treballs teus i dels companys de vocació?

Ara toca el com ho farem. Per participar ens heu d’enviar un e-mail a llibrefotos.ef@gmail.com al que contestarem amb les dades d’un compte Mediafire on penjar un màxim de 6 fotografies en format JPG a mínima compressió, un petit text explicatiu i les dades tècniques de cada fotografia. Junt amb les fotografies també us demanem un text que farà de presentació a la vostra part del llibre i on ens podeu explicar el que vulgueu sobre vosaltres, o be una petita biografia o simplement un text perquè acompanyi les imatges.

Només cal que hi vulgueu sortir i que us comprometeu a adquirir un exemplar.

El que portarà aquest projecte és en Quim Dasquens, d’ell ha estat la idea i és a ell a qui hem d’agrair la feina de muntatge i composició.

Teniu temps fins el 31 d’abril per fer els deures i pujar les vostres fotos. Com que és un primer llibre, serà un recull de diverses fotografies amb temàtiques i tècniques molt diferents. Creiem que serà una delícia fullejar-lo i tenir-lo a la biblioteca particular de cadascú de nosaltres.

Esperem que us animeu a participar!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “El primer llibre de fotos d’espaifotografic”

  1. a la pregunta de Susss, cap problema, format vertical u horitzontal. Només dir-vos que us animeu a participar-hi, com comentem a la notícia: serà una delícia fullejar-lo i tenir-lo!

  2. Una gran proposta , com sempre !
    Moltes gracies EF !

  3. Vinga va, segur que en sortirà un gran llibre.

  4. Ja en som uns quants, animeu-vos que ja queda poc per poder participar-hi