avatar

Nusos i cordes a Girona

NuSNu d'en Joan Porredon a GironaEns complau convidar-vos a l’exposició fotogràfica nuSnu d’en Joan Porredon —el nostre estimat amic ZonePlate als fòrums d’EF— al Centre Civic Sant Narcis de Girona. La inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper divendres 19 de març a les 19h.

Partint d’una sel·lecció de 16 imatges en blanc i negre de format variat, en Joan ens proposa una metàfora molt suggeridora que ens convida a imaginar la nostra vida com una corda, més o menys llarga, on anem fent nussos: les experiències i vivències que anem recollint. Tal com ens explica en Joan, la intenció de nuSnu és:

…visualitzar la concreció d’unes converses entre la persona participant i el fotògraf. Les claus usades per conformar la imatge són ben simples: la corda representa la vida i els nusos les experiències vitals, ja siguin viscudes, desitjades, positives, negatives… Mentre que el cos nu es representa a si mateix. Per tant, som davant unes imatges que parteixen d’una veritat biogràfica per tal d’arribar a una altra veritat: la de la lectura lliurement interpretada pel receptor.

Podeu fer un tast del que és el projecte nuSnu visitant l’exposició virtual a espaifotografic. Si voleu saber més detalls d’aquest projecte, podeu llegir el dossier el·laborat per l’autor.

Exposició “nuSnu” d’en Joan Porredon
Centre Civic Sant Narcis
Plaça de l’Assumpció 26-27, Girona (veure mapa)
Inauguració divendres 19 de març a les 19h
Dilluns a divendres: 9h a 13h i de 15h a 22h
Dissabtes: 10h a 13h i de 15h a 21h

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Nusos i cordes a Girona”

  1. Jo no puc venir a la inauguració, però com que estic per Girona al matí, si acabo amb temps m’acosto a veure l’exposició al matí.
    Espero que l’esdeveniment sigui un èxit.