avatar

Panoràmiques de 360º en pocs segons

Roundshot D2x de SeitzSeitz acaba de presentar una versió nova d’un aparell que permet obtenir panoràmiques de 360º de forma fàcil i ràpida. És la nova “Roundshot D2x“.

Igual que totes les Roundshot, la D2x pren la informació en una sola presa 360º (i sense necessitat de fusió o manipulació posterior!), oferint un arxiu digital llest per al seu ús immediat, segons s’afirma. La Roundshot D2x pren una imatge “full HD” en pocs segons amb una resolució vertical de 2.048 píxels.

Un dels aspectes més interessants és que la nova càmera és compatible amb els objectius Nikkor de qualsevol focal però també els de tipus ull de peix, la qual cosa ho fa tot plegat força versàtil. Per posar un exemple, dotada del Nikkor Fisheye (ull de peix) de 10,5 mm, la Roundshot D2x genera una panoràmica de 10 milions de píxels en només 5 segons (les imatges es poden guardar en TIFF o JPEG). La càmera incorpora un mecanisme d’inclinació de ± 15º, i el control general es pot fer des de plataformes Mac o PC. Anar amb aquesta joguina sí que deu ser arribar i moldre.

Està disponible en dues versions: la Roundshot D2x (mare) o la Roundshot D2xs ( “Speed”) més ràpida en la transferència de dades. Del preu… No en parlo.

Si encara no esteu massa avesats amb la nomenclatura “panoràmica” o “panoràmica de 360º” sapigueu que no fa pas massa vam iniciar les trobades temàtiques d’Ef tractant aquest tema. En aquesta notícia de portada parlàvem d’un tutorial per fer panoràmiques esfèriques.

D’altres joguines per a nens grans de la marca Seitz, en parlàvem també aquí.

Vist a dslrmagazine

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Panoràmiques de 360º en pocs segons”

  1. ¿Fan descompte si compres sis?

  2. Crec que els descomptes per quantitat comencen just a partir de set equips.

  3. Eh! Tu tranki, digues que vas de part de l’atzu, d’Ef, i tindràs grans descomptes i un pica pica a ran de taulell i tot.