avatar

Rawness, de Manuel Llorens

rawness de Manuel LlorensEns avisa en Guillermo Luijk que el seu amic i company de batalles (fotogràfiques), Manuel Llorens, ha obert una pàgina personal sobre fotografia digital. Aquest nou web es diu Rawness i de ben segur que molts l’arribareu a afegir-la als favorits del vostre navegador.

En Manuel és físic i professor de secundaria, però fotògraf i programador d’afició. Ell mateix comenta en aquesta pàgina que amb ella pretén tres objectius: documentar de forma sistemàtica el procés de revelat d’un arxiu raw, mantenir una base de binaris de dcraw en la versió original i adaptar-la  conforme vagi evolucionant la tecnologia.

Estem convençuts de que aquesta nova pàgina agradarà a tots els que us agrada aprofundir en els aspectes més tècnics d’aquest món. El format es de blog, amb lo que podeu opinar i inclús fer consultes sobre el contingut.

Molta sort en aquesta nova aventura, Manuel!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Rawness, de Manuel Llorens”

  1. Moltes gràcies, la meva pàgina i jo estem a la vostra disposició.

  2. Gràcies a tu Manuel. Igual que la del amic Guillermo, la teva pàgina ja la tinc a favoritos. Salut, i endavant.

  3. Fa poc que vaig entra-hi a través de la pàgina de’n Guillermo i em va semblar que seria una nova pàgina de refèrencia… moltes gràcies per la iniciativa!!