avatar

Trobada temàtica sobre il·luminació, el dissabte 27

Un esquema d'il·luminacióFeia dies que ho havíem anunciat per una setmana abans, però tot plegat per diferents raons no ha pogut ser i ho traslladem al proper dissabte 27 de març.

En Joan Porredon (Zoneplate) serà el qui porti aquesta trobada, amb la seva experiència i bon fer, ens ensenyarà tot els que cal saber a l’hora d’il·luminar amb llums d’estudi.

Farem combinacions amb llum natural, plantejarem una serie de retrats, farem algun bodegó, alguna prova amb petits flaixos (el que es diu Strobist) i tot el que doni la jornada.

Només cal que porteu la càmera i paper i llapis per si voleu prendre apunts.

Anirem a dinar al lloc on acostumem a fer-ho quan fem tallers, La Taverna de les Sedes i el preu amb el dinar inclòs es de 30€. Hem carregat una mica en el preu del dinar per a poder assumir el dinar i el desplaçament del ponent.

Cal que assegureu la vostra presència doncs tampoc podem ser gaires, per tal de que tothom pugui aprofitar al màxim aquesta trobada.

El lloc on es farà el taller es aquest (cal Quicktime per a veure’l). Aquí teniu un plànol per arribar-hi. Caldrà ser-hi a les 10h del matí i ben esmorzats.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Trobada temàtica sobre il·luminació, el dissabte 27”

  1. fantastic. Una pregunta, què hem de fer per formalitzar la assistència?

  2. Jo també vull venir.
    On m’apunto?

  3. S’han obert un parell de fils al fòrum. Un per apuntar-se i l’altre per a preguntar el que calgui sobre la trobada.

  4. M’agradaria molt anar perquè segur que és molt interessant coneixent l’experiència i habilitat del ponent, però aquest cap de setmana seré fora celebrant els 50th! Sniff! per les dues coses! ;)