avatar

Adobe CS5 ja és aquí

Adobe Creative Suite 5Avui, dilluns 12 d’abril, és el gran dia! Adobe llança la versió 5 de la Creative Suite, que diuen que ha de ser el canvi de versió amb més novetats dels que han fet fins ara.

La presentació, que serà simultània a tot el món, està programada per a les 8 del matí, que no està gens malament per ser dilluns. Però aquesta és l’hora en el fus horari d’on són les instal·lacions de l’empresa californiana, així que per a nosaltres serà a les 17:00 d’aquesta tarda i no ens caldrà matinar, ni tibar-nos dels cabells perquè ja ha passat l’hora.

Per ser exactes no es tracta d’un llançament com a tal, tot i que la gent d’Adobe l’ha volgut anomenar així. És més aviat una presentació al públic en general, ja que no es podrà adquirir fins d’aquí a uns dies… O mesos. Els que estiguin més al cas dels programes de la companyia americana recordaran que la versió actual, la CS4, encara no fa dos anys que va sortir al mercat. Els farà a la tardor, moment en que és més probable que surti a la venda la CS5.

L’Adobe CS5 és ple de característiques noves i ja vam parlar fa una setmana de les relacionades amb la fotografia. La marca té el domini cs5.org on va informant de totes les novetats, des de l’edició d’imatges fins a l’edició de video, passant per la il·lustració i el disseny web i la plataforma flash. Tots els programes de la suite tenen un munt de millores.

I és clar, si no esteu a temps d’anar a San José (no el poblet de platja d’Almeria sinó la ciutat de Califòrnia), on fan la presentació, sempre podeu seguir el llançament de l’Adobe CS5 a través d’internet.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Adobe CS5 ja és aquí”