avatar

Colita: exposició i nou llibre a La Fàbrica

Colita amb un retrat de Terenci MoixEl proper dilluns 19 d’abril a les 19:30 s’inaugurarà l’exposició de Colita, coincidint amb la publicació del nou PHotoBolsillo dedicat a la fotògrafa. L’exposició reuneix una selecció de les imatges de Colita, retrats plens d’humor i complicitat d’editors, escriptors, actors, músics, membres de la gauche divine o de la nova cançó catalana que han desfilat per davant de l’objectiu de l’autora.

Colita —Isabel Steva Hernàndez— va néixer a Barcelona el 1940. Es va formar com a fotògrafa amb Xavier Miserachs i Oriol Maspons, iniciant la seva carrera professional l’any 1962. Va cultivar assíduament la fotografia de dansa —especialment el flamenc— i posteriorment el retrat i el reportatge.

Colita ha realitzat nombroses exposicions de retrats de coneguts artistes catalans com Joan Manuel Serrat, Terenci Moix o Núria Feliu; així com diversos llibres de fotografies com Guia secreta de Barcelona (1974), Els cementiris de Barcelona (1982) o L’eixample de Barcelona (1982), amb Pilar Aymerich. El 2004 li fou atorgada la Creu de Sant Jordi.

A la inauguració acudirà la fotògrafa. L’entrada és lliure fins omplir l’aforament.

Colita, exposició i presentació del llibre
Dilluns 19 d’abril, 19:30h
La Fàbrica Barcelona
C/ Tapioles 53 (veure mapa)
08004 Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.