avatar

Com fer-se fotògraf de Playboy

Brande Roderick, presentadora d'un Gran Hermano per fotògrafsAra que la cosa està fluixa de feina, potser fins i tot podríem acceptar una com aquesta. Sempre es bo que es preocupin per nosaltres: els del canal de pagament Playboy TV ofereixen a qui guanyi una mena de concurs semblant a Gran Hermano, la possibilitat de fer fotografies per a la prestigiosa revista.

Es tracta doncs de tancar a 10 models i 10 fotògrafs i a veure que passa. No m’imagino el “lio”, de cables i d’altres coses, que hi haurà. Ara bé, el que faci les millors fotos tindrà recompensa. I si no, ja ho serà prou l’estada suposo, encara que ha de cansar tant de tot, oi?

Anem una mica tard en anunciar la noticia, perquè es veu que el concurs ja ha començat i per tant ja no hi podeu accedir, lo que dintre de tot, us ho podeu agafar també com un consol…

La noia que il·lustra la noticia, es diu Brande Roderick; i no, no es cap model, es la presentadora, igual que la Mercedes Milà vaja…

Ho hem trobat a Fotosiqui

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Com fer-se fotògraf de Playboy”

 1. Suposo que estan buscant alguna manera de canvi perquè el que és la seva fotografia,
  porta 50 anys sense canviar d’estètica. Els fotografs de Playboy semblen tots
  iguals. No perquè, em sembla de ser fotògraf de Playboy ha de ser com ballar
  en una sola rajola, lligat de peus i mans a l’ordre d’un editor implacable,
  incapaç d’entendre res que sigui mínimament innovador.

 2. collons cada vegada escric mes malament. Diu: No se perque em sembla que…

 3. Dues puntualitzacions: la senyora de la foto, abans de presentadora, era model, com es pot veure fàcilment. Només per això ja es veu que es diferent de la Mercedes milà.
  Segon punt: Playboy és un negoci. Si porten 50 anys fent el mateix i els hi funciona, no seria jo qui canviés res. No han dit mai que estiguin per ser la vanguardia artística de res, ni innovadors ni gaites. Playboy fa FOTO DE PRODUCTE, i com a tal, perfecte tècnicament. (prova d’imitar-la i veuràs) No cal que siguis creatiu, però et pagaré un dineral. Ja et puc dir que els fotògrafs estàn més que encantats amb el tracte.