avatar

CreativeLIVE.com: un interessant projecte de Chase Jarvis

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Molts el coneixeu: Chase Jarvis és un fotògraf jove i molt emprenedor, conegut també pels aficionats a fer fotos amb el Iphone i que de tant en tant ens sorprèn amb algun dels seus negocis.

Aquest cop la iniciativa és molt, però que molt interessant. Es tracta d’una web que han ideat junt amb el seu amic Craig Swanson que es una mena de canal creatiu educatiu a través d’Internet.

M’explico: una web amb molt de material i on l’atractiu principal serà els tutorials en directe. N’hi hauran d’il.luminació, de  Cinema HD DSLR, de Photoshop, Lightroom, InDesign, Dreamweaver, de programes per l’iPhone, clases de disseny, de pintura, de programació… I a més amb instructors dels més lluïts Vincent LaForet, David DuChemin, Zack Arias, Scott Bourne i Art Wolfe entre d’altres.

I ara bé el millor de tot, es de franc. Sí, sí, gratuït!

Ja podeu passar-vos per la pàgina i mirar el calendari i la vostra agenda, i si tot i així encara no trobeu un bon lloc per a veure els tutorials, es veu que es podran seguir amb el iPhone, iPad, etc… Ah sí, no us espanteu, amb tots els altres mòbils també, és clar.

http://creativelive.com/

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “CreativeLIVE.com: un interessant projecte de Chase Jarvis”

  1. Molt interessant Pep, moltes gràcies!! aniré seguint la web a veure si coincideixo en algun tutorial en directe… no sé si la llengua serà un handicap… un motiu més per aprendre anglès…