avatar

Fotografies relacionades amb l’Aigua

Dia Mundial de l'AiguaEl passat 22 de març, es va celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2010, una iniciativa de Nacions Unides per cridar l’atenció sobre els problemes que tenen en moltes zones del món per accedir a aigua potable, així com una forma de recordar-nos a tots la importància de no desaprofitar un recurs tan preuat.

És interessant la sèrie de fotos que han publicat a The Frame sobre aquest tema. Són fotos que s’han pres aquell mateix dia arreu del món. Mentre a Europa disposem de temps i empenta per manifestar-nos per demanar reacció als nostres polítics i societat, a moltes parts del mon la gent ha d’invertir necessàriament el seu temps en afanyar-se diàriament a recórrer molts quilòmetres per accedir a l’aigua.

Ho hem vist a FDlog.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.