avatar

Aquest diumenge ens trobem a Girona

Trobada EF a Girona, diumenge 18 d'abrilAquest diumenge 18 d’abril i després d’una llarga espera, ens retrobarem amb tots els companys que s’han decidit a venir a Girona.

El dia promet i el company Noxeus després de tota la feina d’organització, es veu que en te preparada alguna de sonada per completar la jornada.

Està previst que ens reunim a les 10h del mati al punt senyalat al plànol, prop de la Devesa (si cliqueu a la imatge podreu veure el plànol de Google) i anirem fent el recorregut al pas de cadascú, però amb una serie de punts on ens anirem retrobant. Finalment dinarem a la Granja Bescuit, on podrem fer una llarga sobretaula i gaudirem d’alguna sorpresa més.

Des d’espaifotografic també tenim novetats: portarem les targes d’EF, que podreu agafar a l’hora del dinar i ATENCIÓ, tothom que hagi tingut algun problema amb el tintatje de les samarretes d’espaifotografic, que la porti, li serà canviada per una d’igual. Això sí, ens heu de portar la samarreta vella. Qui ho vulgui també en pot comprar de noves.

Així doncs, si no hi ha més novetats, ens veiem a Girona. I pel que sembla també ens farà bon temps!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Aquest diumenge ens trobem a Girona”

  1. Au, tots a planxar bé la samarreta d’Ef, per anar ben uniformats ja, ja !!!

  2. Molt bé! ja tinc ganes de treure la camàra a passejar que ultimament m’està agfant pols!

  3. Ja tinc ganes de “veure-us” les cares !!!