avatar

Fotografies estratosfèriques

Fotografia estratosfèricaFotografiar la Terra des de l’espai ha de ser una d’aquelles coses impressionants, oi ?

Qui ho sap, potser pel 150 aniversari d’EF no els resultarà complicat als futurs usuaris organitzar una “trobada temàtica de fotografia estratosfèrica”, per exemple a la Lluna. Mentre això no passi, pot semblar molt complicat fer fotografies d’aquest tipus, però de fet no ho és tant.

En Robert Harrison, un britànic de 38 anys, ho ha aconseguit amb una despesa de menys de 600€.

Aquest fotògraf va utilitzar per aconseguir fotos com la que veieu acompanyant aquesta entrada, una Canon de 7,1 megapíxels muntada en una caixa protectora, un dispositiu de localització i un globus d’heli. El  globus va assolir una alçada d’uns 33 km, és a dir, l’estratosfera. Després d’aquesta espectacular ascensió, el globus va explotar i la càmera va caure de nou a la Terra, on va ser localitzada. Fàcil, oi ?

Podeu veure moltes de les vertiginoses fotografies aconseguides mitjançant aquest senzill aparell en aquest vídeo de recopilació.

I recordem que fa un any uns gironins ja ho havien aconseguit, ho vàrem veure en aquesta noticia.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.