avatar

Gerda Taro, l’ombra d’una fotògrafa

Miliciana republicana rebent instrucció a la platja (Barcelona, 1936), de Gerda TaroLa Fábrica presenta el llibre Gerda Taro, la sombra de una fotógrafa dins de la seva col·lecció Blow Up Libros únicos.

Aquest nou llibre, que podeu examinar en línia, és una barreja de ficció i realitat a càrrec de François Maspero, que es submergeix en els esdeveniments reals de la vida d’aquesta extraordinària dona, companya inseparable de Robert Capa, i fins i tot imagina com hauria estat de no haver mort als 26 anys mentre cobria la Guerra Civil.

Un assaig escrit amb agilitat i emoció que redescobreix la seva figura per al món de la fotografia i el periodisme. El llibre es completa amb 21 imatges signades per Gerda Taro, Robert Capa i Fred Stein.

De día íbamos al frente, por la noche conversábamos y salíamos de fiesta. Casi nunca dormíamos. Alrededor nuestro, la gente moría de hambre, de miseria, pero nosotros creíamos en la victoria, bebíamos victoria. No veíamos nada más. Porque, para nosotros, aquello era, sencillamente, imposible: no podían pasar, no pasarían. Éramos unos ingenuos.

Gerda Taro, la sombra de una fotógrafa
François Maspero
La Fábrica editorial
Preu: 19€
ISBN: 978-84-92841-38-7

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.