avatar

Influència de la posició de la il·luminació

Aprendre a il·luminar amb LowelNo fa gaire que el company ZonePlate va liderar una trobada temàtica sobre il·luminació, que va causar un magnífic impacte en els assistents.

Relacionat amb el tema de la il·luminació, m’agradaria comentar-vos una eina d’aprenentatge i experimentació que pot resultar força útil.

L’empresa Lowel és fabricant d’equips d’il·luminació i, tal com han fet també altres marques, han apostat per la formació com a eina de màrqueting. Així, en la seva web hi podreu trobar una secció anomenada “lliçons d’il·luminació” on ja podeu imaginar pel nom quina mena de contingut hi podreu trobar.

Entre aquestes curiositats destaca una aplicació mitjançant la qual un es pot fer una idea clara de quins són els efectes de variar la posició de la font d’il·luminació al voltant d’una model.

A part de curiós, penso que a la vegada pot ser útil per ajudar a pensar esquemes d’il·luminació per als nostres projectes.

Ho hem trobat a Caborian

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Influència de la posició de la il·luminació”

  1. Molt bé Atzu!! és una bona eina per a veure com es va perfilant la cara en diferents posicions de llum i ens ajuda a treure conclusions de quines combinatories son més del nostre gust. Quines ens ofereixen un acabat més impersonal (més estàndard, acadèmic)i quines altres son més arriscades donant més protagonisme a la força dramàtica de la llum.

  2. Au! au!… no hi ha res com un bon taller d’il·luminació amb la colla d’EF!! jejeje! No, en serio, molt bona la informació Atzu, apuntada!!
    x