avatar

Les fotografies del concurs National Geographic

Pingüins entre elefants marins adormits, Steve ShueyDifícilment trobaríem algú d’entre nosaltres que no conegui la revista National Geographic. Resulta pràcticament inconcebible pensar que pugui haver un aficionat a la fotografia que no s’hagi quedat embadalit algun cop davant de les magnífiques fotografies que il·lustren els articles de la revista de la vora groga.

Dedicada des del 1888 a la divulgació del coneixement i el respecte a la Natura, National Geographic ha estat des dels inicis font d’educació i inspiració de innumerables apassionats de la fotografia naturalista, científica, documental i de viatges.

Segur que també sabeu que cada any la revista convoca un concurs internacional de fotografia. Qualsevol aficionat a la fotografia hi pot participar, enviant les seves imatges d’animals, insectes, plantes, paisatge o activitats humanes d’interès social, històric o antropològic.

Precisament, si voleu fer-vos una idea del que s’ha presentat a concurs en l’edició del 2009, podeu visitar la galeria corresponent, que reflecteix l’organització del concurs en les seves tres modalitats: gent, llocs i natura. També podeu veure les fotografies guanyadores del 2009 i d’anys anteriors. Per què visitar aquestes galeries? La primera raó, bàsica i ben òbvia seria la de gaudir d’un recull de fotografies molt interessants. La segona, que pot ser inclús conseqüència directa de la primera, trobar inspiració i l’estimul suficient per presentar-se a la següent edició del concurs.

Per acabar-ho d’amanir, us podeu descarregar les fotografies guanyadores en forma de fons de pantalla, per decorar amb estil i elegància l’escriptori del vostre ordinador, o en forma de puzles, per passar una bona estona jugant.

Si amb això no quedeu satisfets, us podeu dedicar a explorar tota la secció del web de la revista dedicada a la fotografia. N’hi ha per entretenir-se una bona estona. O dos!

Vinga doncs, que sembla que se us acaba de girar feina!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.