avatar

Rumb a la ISS

Una gota d'aigua ingràvidaInteressant lloc per fer fotos, una estació espacial.  La que acompanya aquesta entrada és de l’astronauta Clayton Anderson, mentre era al Discovery, “aparcat” a la ISS (International Space Station) aquest passat 12 d’abril, jugant amb una bombolla d’aigua.

En aquest enllaç podreu veure una interessant col·lecció, que sota el títol Journeys to the International Space Station recopila 40 fotos relacionades amb l’estació espacial ISS, tant dels seus inquilins, com del paisatge que es pot veure des d’allà (per exemple, una magnífica aurora austral).

Hi veureu fotos de moments en terra i a l’espai, de les més recents missions espacials amb destí a la ISS, on ara mateix hi conviuen 13 tripulants.

Que vagi de gust !

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Rumb a la ISS”

  1. Jo tinc el plaer de seguir pel Twitter a aquest astronauta que és un gran aficionat a la fotografia i que actualment és a la ISS (crec que el rellevant aviat) i que ens envia uns fotos precioses:
    Astro Soichi

  2. Realment, unes fotos impressionants!!