avatar

Tècnica amb Diane Varner

Diane Varner, PP techniqueLa Diane Varner és una fotògrafa americana força coneguda en el mon dels foto-blocs (el seu s’anomena Daily Walks), imagino que molts ja la deveu conèixer, perquè surt en moltes llistes de “referència”, i de fet ja n’havíem parlat fa un temps, aquí mateix.   El seu estil o el contingut del bloc podrà agradar o interessar més o menys, però penso que es pot afirmar sense por d’equivocar-se massa, que en general les fotos que penja són agradables, i molt ben tractades des del punt de vista de post-tractament digital.

El motiu pel qual escric aquesta entrada és perquè he vist que si bé ja fa temps que a part de les fotos tenia penjats diversos escrits relacionats amb el post-tractament, ara, a més, hi té penjats alguns arxius psd a baixa resolució amb les capes que ha utilitzat. No és que sigui la “panacea” però sí que si us interessa el tema, us pot donar alguna idea quant a tractament creatiu.  I si no la coneixíeu, sempre està bé visitar la seva web, que penso que hi ha bones fotos.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Tècnica amb Diane Varner”

  1. Molt interessant. Anem a fer una ullada.

  2. Ostres!! No la coneixia aquesta fotògrafa, i trobo que és molt bona. Gràcies per la informació!!
    x.

  3. Té bones fotos, oi ? je, je me n’alegro que us hagi agradat.
    Josep, que bé veure’t per aquí !, aviam si t’animes també al fòrum (ep! sense pressió és només una invitació :-) )
    Salut !