avatar

Un concurs de fotografia una mica “diferent”

Zapadores, de la galeria fotogràfica del Ministerio de DefensaSi heu participat a dotzenes de concursos de fotografia, heu rebut un nombre incalculable de premis majors, menors i accèssits, i ja en comenceu a estar una mica tips de concursos que semblen iguals, aquesta notícia us interessarà (o no): presenteu-vos als Premios Ejército 2010!

Aquests premis els organitza una entitat que es defineix amb el flamant (per posar-hi un adjectiu) nom de Instituto de Historia y Cultura Militar. Es divideixen en un divers ventall de categories: pintura, miniatures, ensenyament escolar (?!), investigació en humanitats i, evidentment, fotografia.

Si us interessa, teniu de temps fins el dia 16 d’abril, així que afanyeu-vos! Per a saber-ne més dels premis, podeu consultar-ne les bases generals, l’apartat específic per a fotografia o bé la ressenya històrica. A més, teniu l’oportunitat de sol·licitar una visita a algunes instal·lacions militars, per a fer-hi (en principi) fotografies!

En cas que la curiositat morbosa us porti a voler saber qui foren els guanyadors l’any passat, podeu fer una ullada a aquest document. Si us fa una més que comprensible mandra treure-hi el nas, no us perdeu, com a mínim, el títol de l’obra guanyadora: “Estar preparados para la guerra es uno de los medios más eficaces para conservar la paz“, de Doña María Giménez Molina (sic.)

(imatge: Zapadores, de la galeria fotogràfica del Ministerio de Defensa)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.