avatar

“Composición en fotografia”, un llibre imprescindible

Demà dissabte 29 de maig a les 19:00h del vespre es presenta al public al l’Hotel Abba Centrum d’Alacant, el llibre de José B. Ruiz, Composición en fotografia. El lenguaje del arte.

Un llibre per als qui volen mirar la fotografia com a un procés creatiu deixant de banda el post-processat i tocant a fons temes de llenguatge visual. Podríem dir que és gairebé imprescindible a la vostra biblioteca fotogràfica. Un magnific llibre que estem segurs que serà tot un èxit de vendes.

Pocs llibres hem trobat tocant aquesta temàtica, tan ple de continguts i exemplificat al màxim en tots els seus apartats. Amb una gran qualitat de imatges i amb continues referències al món de l’art, sobretot la pintura.

La intenció del llibre és fomentar els processos creatius en els artistes, ja siguin fotògrafs, pintors, dissenyadors… La inspiració és un estat i l’artista visual ha de conèixer en profunditat els diferents aspectes que afecten la composició i la transmissió del missatge visual.

José B. Ruiz és un professional de reconegut prestigi dins i fora de les nostres fronteres. Actualment és el fotògraf espanyol més premiat en concursos internacionals de fotografia de natura i principal ambaixador de l’excel·lència fotogràfica del nostre país. Les seves imatges es publiquen a tot el món en els mitjans més prestigiosos. La seva experiència divulgativa i formativa a través d’articles, cursos i ponències a nivell nacional i internacional es percep en l’amenitat i claredat de l’obra.

En la formació permanent d’un artista aprendre a veure, analitzar i sintetitzar, avaluar el que percep, és fonamental. És així com s’aconsegueix millorar les formes de comunicar mitjançant imatges, d’expressar sentiments i sensacions. Aquest llibre recopila informació del major interès per crear grans imatges i per entendre el perquè ho són.

Podeu fer-li una ullada a aquest fantàstic llibre des d’aquest vincle. A més, us hem de dir que ja el podeu comprar des de la botiga d’EF.

Presentació del llibre “Composición en fotografia. El lenguaje del arte”
Hotel Abba Centrum Alicante
29 de maig a les 19:00h
Carrer pintor Lorenzo Casanova n º 31
03003 Alacant

Fitxa del llibre

  • Títol: Composición en fotografia. El lenguaje del arte.
  • Autor: José B. Ruiz
  • Edita: Fine Art Editions.
  • Format: 24 x 31 cm
  • N º Pàgs: 320 pàgs
  • Qualitats: Tapa dura i sobrecoberta.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a ““Composición en fotografia”, un llibre imprescindible”

  1. JA EL TINC!!!! És francament bo, boníssim! és el tercer llibre que tinc del José B. Ruiz i tots tres són molt bons.

  2. […] molts de vosaltres ja heu llegit el llibre Composición en Fotografia de’n José B. Ruiz, que varem anunciar fa uns dies. Si no es el cas us ho recomanem i si ho heu fet, haureu vist que el llibre està farcit de […]