avatar

Concurs Mensual EF abril ‘10: el guanyador

Català-Roca, Obras Maestras (Ed. La Fábrica)Finalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF abril ‘10 amb el tema OPOSATS, el guanyador és l’edSELVA amb la seva foto “Domèstic o salvatge”, amb 43 punts. El segon lloc ha estat pel ferran amb “Dins i fora del reflex, del somni, del joc…” (29 punts) i el tercer lloc per “Dolç i amarg” del Jasdg (19 punts). Podeu veure totes les fotos presentades aquí. I si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

Tal com varem anunciar, el guanyador s’endú un premi de categoria: un exemplar del llibre Francesc Català-Roca. Obras maestras, de l’editorial La Fábrica, recentment presentat. I hem d’agrair a La Fàbrica Barcelona la seva generositat, com a patrocinadors del Concurs Mensual EF, en proporcionar-nos aquest magnífic premi.

A més del llibre, el guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia, que s’afegeix com a patrocinador del Concurs Mensual EF. Agraïm la seva aportació!

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Concurs Mensual EF maig’10: vida nocturna

Aprofitem la avinentesa per anunciar la convocatòria d’una nova edició del Concurs Mensual EF. Per aquesta ocasió, el tema que heu d’i·lustrar amb les vostres  fotografies és la VIDA NOCTURNA. És a dir, tot allò que esdevé en la foscor de la nit, l’activitat que sorgeix quan el Sol s’amaga, el que passa mentre la majoria dorm… Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 30 de maig a les 24:00. No us adormiu!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Concurs Mensual EF abril ‘10: el guanyador”