avatar

Fotografia aèria… Nocturna!

Intersecció a l'autopista M25 (© Jason Hawkes)Quan pensem en fotografia nocturna molts l’associem de seguida a trípode i exposicions llargues (i també amb fred!) però en Jason Hawkes, que és un fotògraf especialitzat en fotografia aèria, les fa des de l’aire, des d’un helicòpter. Ha produït més de 35 llibres de fotografia aèria per entitats com la BBC, Random House i Harper Collins.

Utilitza càmeres digitals muntades en estructures estabilitzadores, que li permeten obtenir imatges molt nítides, en un context que a priori no sembla fàcil ni propici per fotografiar a les hores que ho fa ell.

En aquesta galeria de The Big Picture (i també en aquesta altra) podreu veure imatges aèries nocturnes de Londres, ben espectaculars.

Per cert no us voldria aixafar la guitarra si és que us ha agradat molt el tema, però si teniu ganes de provar d’imitar-lo penseu que l’hora d’helicòpter a Londres està a 1.100£.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.