avatar

III Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

III Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada LitoralEl Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat la tercera edició del Concurs Fotogràfic, en què cada participant pot presentar fins a tres imatges preses dins el límit del Parc de la Serralada Litoral. Les instantànies, en paper fotogràfic i color (30x40cm), s’han de presentar abans del 15 de juliol a la seu del Consorci a Cabrera de Mar. Els premis inclouen diners i productes i serveis del programa gastronòmic El Parc a taula.

El concurs té quatre categories: fauna, flora, paisatge i ecosistemes, la presència humana i l’activitat productiva tradicional. En el primer cas s’inclouen les espècies de fauna del parc, com ara amfibis, rèptils, mamífers, aus i invertebrats. La segona categoria recull la flora, el paisatge i els ecosistemes i altres valors naturals i paisatgístics.

Les imatges de presència humana han de reflectir la presència de persones al parc, l’ús que en fan, en les activitats de lleure de natura i esportiu, tasques de responsabilitat de tots els agents que hi intervenen, etc. I la categoria de l’activitat productiva tradicional té a veure amb la producció agrícola i ramadera, la producció artesana i la comercialització de productes alimentaris del parc.

El veredicte del jurat es farà públic el 7 d’octubre al Centre Cultural de Can Lleonart d’Alella. Hi haurà tres premis i un accèssit per cada categoria. El primer rebrà un guardó i un àpat en un dels restaurants del El Parc a taula, una cistella de productes agroalimentar4is i un premi de 200€. El segon, un guardó, una cistella i 150€, mentre que el tercer rebrà un lot de vins dels productors del Parc a taula i un premi de 100€. El premi extraordinari és un cap de setmana per a dues persones en una casa rural del programa El Parc a taula.

Podeu consultat tots els detalls en el díptic del concurs

Font: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “III Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral”