avatar

Natura salvatge d’Europa

Naturalesa salvatge d'Europa (Vincent Munier/www.wild-wonders.com)Pensa en 5 animals salvatges. Ja està? N’hi ha algun dels que hagis pensat que sigui europeu? Possiblement no, oi ?

Doncs malgrat no ens ho sembli, en aquest vell continent encara hi queden alguns racons i alguns animals salvatges. Per donar-ho a conèixer, fa un parell d’anys va néixer el projecte Wild Wonders of Europe, agrupant 69 fotògrafs experts en naturalesa que s’han encarregat de realitzar projectes fotogràfics en 48 països dEuropa, per mostrar les meravelles naturals encara salvatges i espais verges del continent.

El gran banc d’imatges que s’ha generat ja és visible al web Wild Wonders of Europe. Realment val la pena invertir-hi temps per submergir-se en unes imatges precioses.

I pels que us agradat passar pàgines d’aquells llibres ben editats i sentir l’olor de la tinta, sapigueu que també s’ha editat un llibre en diversos idiomes, amb una selecció d’aquestes fotos i una explicació d’on s’ha fet, qui l’ha fet, de quina espècie es tracta, i alguna informació interessant de l’espècie en qüestió. El seu preu és de 39,5€ i l’edita l’editorial Lunwerg.

Via Xatakafoto

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.