avatar

Novetats a espaifotografic: dos llibres i un nou taller!

Hem incorporat dos nous llibres a la botiga: el darrer llibre d’en Mellado, Fotografia de Alta Calidad, técnica y método y El negativo en blanco y negro de Enric de Santos. Els dos els podeu trobar al mateix preu que a qualsevol botiga i així podeu col.laborar al manteniment de la web.

L’obra de l’Enric de Santos desvela de forma senzilla i pràctica els secrets del processament de la pel·lícula. És un text molt recomanable per qui es vol iniciar amb una base sòlida en els principis de la fotografia química.

Del llibre d’en Mellado no cal dir gaire. Un llibre esperat amb ansia per molts aficionats a la fotografia, tal qual la segona entrega dels evangelis, per amarar-se amb els darrers descobriments i coneixements del guru ibèric del Photoshop.

Taller de tècniques HDR

Per altra banda, com ja us vàrem anunciar, el dia 26 de juny fem un taller d’Alt rang dinàmic, HDR sense estridències amb en Guillermo Luijk.  Aquest taller te el mateix preu que el de Strobist que farem el dia 5 amb en Rafa Barberà, 85€.

Aquests dos tallers teníem previstos fer-los amb més separació, però l’agenda dels ponents és la que ha determinat que coincidissin en el mateix mes. No obstant, per els fidels seguidors dels tallers d’espaifotografic que no es vulguin perdre cap dels dos, hi haurà un preu especial: un descompte de 10€ per taller. Així el preu serà de 150€ per a qui s’apunti a ambdós tallers.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Novetats a espaifotografic: dos llibres i un nou taller!”

  1. Aviat ho afegirem a la botiga. També us podeu apuntar fent el ingrés (85€ un taller, 150€ els dos) al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico, indicant el vostre nom i email/mòbil.