avatar

Novetats a espaifotografic: dos llibres i un nou taller!

Hem incorporat dos nous llibres a la botiga: el darrer llibre d’en Mellado, Fotografia de Alta Calidad, técnica y método y El negativo en blanco y negro de Enric de Santos. Els dos els podeu trobar al mateix preu que a qualsevol botiga i així podeu col.laborar al manteniment de la web.

L’obra de l’Enric de Santos desvela de forma senzilla i pràctica els secrets del processament de la pel·lícula. És un text molt recomanable per qui es vol iniciar amb una base sòlida en els principis de la fotografia química.

Del llibre d’en Mellado no cal dir gaire. Un llibre esperat amb ansia per molts aficionats a la fotografia, tal qual la segona entrega dels evangelis, per amarar-se amb els darrers descobriments i coneixements del guru ibèric del Photoshop.

Taller de tècniques HDR

Per altra banda, com ja us vàrem anunciar, el dia 26 de juny fem un taller d’Alt rang dinàmic, HDR sense estridències amb en Guillermo Luijk.  Aquest taller te el mateix preu que el de Strobist que farem el dia 5 amb en Rafa Barberà, 85€.

Aquests dos tallers teníem previstos fer-los amb més separació, però l’agenda dels ponents és la que ha determinat que coincidissin en el mateix mes. No obstant, per els fidels seguidors dels tallers d’espaifotografic que no es vulguin perdre cap dels dos, hi haurà un preu especial: un descompte de 10€ per taller. Així el preu serà de 150€ per a qui s’apunti a ambdós tallers.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Novetats a espaifotografic: dos llibres i un nou taller!”

  1. Aquest llibrot del Mellado s’ha quedat antic ja que acaba de sortir el potochop cs5, així que no li veig el que. Pagar el que val a allò que no s’ho val. I val una pasta. I les seves tècniques tan trillades dels objectes intel.ligents ja fa temps que s’apliquen.

  2. Home, si només es per això, del d’el Negatiu de B/N que me’n dius? aquest si que fa temps que corre jeje i encara hi ha gent que fa fotos amb pel.licula ves per on… vull dir amb això que no tothom s’actualitza el PS tant sovint…

    El llibre de’n Mellado tot just te unes setmanes al mercat i pel que es veu és un èxit de vendes, ja se que no el compraràs aquest, però potser podries recomanar-ne algun…

  3. “La copia” d’Ansel Adams, amén. Evidentment no és digital, però la fotografia és això. El demés son llibrets o manuals de com fer anar els programes informàtics. No obstant el primer llibre del Mellado està força bé i si algú no se l’ha estudiat, aquest que ha tret ara segurament serà més actual. Però no deixa de ser un llibrot-manual. No el conec l’altre llibre sobre el negatiu.

  4. Doncs si, molt bo aquest, el tinc de quan va sortir en castellà, tot just fa 13 anys. Carai, com passa el temps…
    Jo també te’n recomanaré un va, de fotografia eh… “Fotografia, conceptos y procedimientos”, de’n Joan Fontcuberta, imprescindible i des-catalogat… una joia

  5. Quan ens podrem començar a apuntar al taller d’en Guillermo Luijk? A la botiga EF veig que encara només hi ha disponible el d’en Barberá.