avatar

Pels més frikies

Battlefield Pinhole CameraSi tal com hem vist als darrers fils dels fòrum, lo de fer fotos amb pel.licula ja comença a ser una mica friki, veieu que ha ideat en Steven Monteau, un jove francès apassionat de la fotografia i pel que sembla també pel bricolatge.

Es tracta d’una càmera que ha anomenat Battlefield Pinhole Camera, un invent que encara va més enllà i ajunta aquestes dues modalitats tan antigues (llegiu-ho amb to d’humor): la pel·lícula de tota la vida i el pinhole.

No es més que un senzill aparell estenopeic (consultar wiki) que utilitza com a suport 3 rotlles de pel·lícula de 35mm (sí, el que ara en diuen full frame). I si voleu complicar-ho més, també podeu fer combinacions de diferents tipus de pel·lícula i l’experiment pot ser força divertit.

A la web diyphotography hi trobareu tot un tutorial complert de com fabricar-se aquesta joia, que si més no, ningú podrà dir que les fotos que treu s’assemblen a les de cap càmera que hàgiu tingut i es que en aquest món això també compte…

Si voleu veure més invents d’en Steven M. podeu visitar la seva web o la seva pàgina de Flickr.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.