avatar

Activitats per avui i per demà

Ens plau fer-nos ressò d’aquestes dues interessants activitats fotogràfiques que tindran lloc avui i demà.

Fotofesta 2010

Fotofesta 2010 a la Casa GolferichsLa Fotofesta 2010 és una jornada fotogràfica amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a l’exhibició, difusió, divulgació i circulació de produccions culturals en l’àmbit de la creació fotogràfica. L’edició d’enguany se celebrarà avui divendres 14 de Maig de 17 a 23h, i dins de la seva programació trobareu tallers oberts, mostra de llibres, conferències, exposicions i projeccions de treballs recents d’alguns dels fotògrafs més rellevants del país.

La entrada és lliure. Les conferències tenen aforament limitat.

Fotofesta 2010
Golferichs Centre Cívic
Gran Vía 491 (veure mapa)
08015 Barcelona
Tel.: 93 323 77 90
email: catalaroca@golferichs.org

II Fira fotografia al carrer de Blanes

Per altra banda, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes organitza una nova Fira fotografia al carrer amb la intenció de reivindicar la posició que li correspon a la fotografia dins el món de l’expressió plàstica i la informació social.

Per segon any consecutiu, AFIC Blanes presenta una activitat on la protagonista és la fotografia. La fotografia com a expressió artística o documental. La fotografia per veure, per gaudir, per recordar o per pensar. La fira tindrà lloc llarg de tot el dissabte 15 de maig al carrer Raval de Blanes.

Au, ja teniu motiu per sortir, que us ho passeu be.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Activitats per avui i per demà”

  1. Juraria que la primera edició de la fira va ser a la tardor. Fer-la quan els coles fan les seves festes anuals…