avatar

Photo irrealisme

Roman LaurentSi voleu podem debatre fins a no posar-nos d’acord sobre si el tractament exagerat d’imatges o la modificació d’aquestes via retoc és Fotografia o no, però si alguna cosa és evident en el treball de molts d’aquests autors, és la creativitat desbordant que hi ha al seu darrera.

Així, no fa pas tant parlàvem de Christophe Huet, un autor francès amb un treball de retoc impressionant. Val molt la pena veure el making off de les seves imatges en la seva web. Si fa temps que no hi entreu, veureu que ara el tema està canviant a marxes forçades, i si abans el retoc consistia en barrejar imatges diferents, avui, ja no és estrictament imprescindible, sinó que simplement la pots inventar. Tot un mon.

Bé, de l’Huet, ja en vam parlar, però avui en presentem un altre. És en Romain Laurent, un altre virtuós del post tractament. Treballa molt en publicitat per grans marques, i moltes imatges seves s’acosten al surrealisme. És una temàtica que us resultarà interessant o no, però penso que estarem d’acord en reconèixer lo creativa que és. És difícil que una de les seves imatges no t’impacti o no et digui res.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Photo irrealisme”

  1. Ostres, són brutals els dos! Alguna imatge l’he vist en premsa i no em van deixar pas indiferent!

  2. És evident que és art plàstic en mitjà fotogràfic.