avatar

Saber mirar: taller de fotografia amb Pep Bonet

Foto: Pep BonetEn Pep Bonet, fotògraf especialitzat en fotoreportatge amb projecció internacional i reconegut prestigi, ofereix un taller de fotografia els propers 11, 12 i 13 de juny, a Torroella de Montgrí.

Durant aquest taller, titulat Saber mirar, en Pep Bonet mostrarà  alguns dels seus treballs més recents, analitzant tot el procés, des de la idea inicial, fins a la realització i l’edició final, inclosa la posada en pàgina i la publicació.

D’altra banda, també serà ocasió de veure i discutir fotografies i treballs dels alumnes (per això és molt important que els participants aportin alguns dels seus treballs, o bé publicacions amb reportatges, llibres, etc. Que els interessin especialment i vulguin comentar) .

En Pep Bonet compartirà les seves referències fotogràfiques amb el grup i els parlarà de les dificultats de ser fotògraf: la importància de tenir reptes i motivació, l’ètica i la subjectivitat, i com un pot créixer com a persona a través de la fotografia. A través de les sessions d’edició, els assistents tindran més idea del seu propi estil visual i fins on els agradaria arribar amb la seva fotografia.

Trobareu tots els detalls sobre el taller en aquest document PDF.

 • Preu del taller: 145€
 • Places limitades: màxim 25 participants
 • Lloc:
  Casa Pastors, C/ Major 31
  Torroella de Montgrí (veure mapa)
 • Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí.
 • Inscripcions y reserves: xevi@novo9.com
 • Data límit inscripcions: 04/06/2010
 • Horari del taller (provisional):
  • Divendres 11/06/2010
   17:00 a 17:30 recepció participants
   17:30 a 21:00
  • Dissabte 12/06/2010
   09:30 a 13:30 i 15:30 a 19:30
  • Diumenge 13/06/2010
   09:00 a 13:00

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.