avatar

Obertes les inscripcions del OjodePez Photo Meeting Barcelona

OjodePez Photo Meeting Barcelona, fotografía de Aitor LaraEn una entrada anterior anunciàvem la propera cel·lebració del OjodePez Photo Meeting Barcelona, una cita anual sobre fotografia documental durant els dies 15, 16 i 17 de juliol a La Virreina Centre de la Imatge, presentat per La Fábrica. En relació amb aquest esdeveniment al voltant de la fotografia, ara us volem comentar que ja són obertes les inscripcions per tal de assistir-hi i participar en les activitats programades.

El programa d’activitats del OjodePez Photo Meeting Barcelona inclou projeccions al carrer, conferències magistrals, xerrades, debats, visionat de portafolis i una secció de cinema documental, i reunirà a tots els fotògrafs i professionals que vulguin apuntar a La Virreina Centre de la Imatge.

Per conèixer el programa detallat del Photo Meeting i inscriure-us per anar a totes les activitats, visiteu el web ojodepez.org. També us podeu apuntar al visionat de portafolis o enviar el vostre documental per ser seleccionat en el cicle de cinema.

OjodePez Photo Meeting Barcelona s’organitza amb la col·laboració de La Virreina Centre de la Imatge i el patrocini de Nissan Cube, cotxe oficial del Meeting, que promou a més el concurs de fotografia en línia Premio PhotoCube. Per saber més sobre aquest concurs i participar-hi, visiteu el web Premio PhotoCube.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.