avatar

Bricomania fotogràfica: Canon AE-1 Program digital!

Hi ha gent que, en qüestions de bricolatge, és com si tingués dues mans esquerres. D’altres, en canvi, podrien construir un rellotge de paret amb MP3 combinant les peces d’una aspiradora, una màquina d’afaitar i la radio de l’avi. Bé, potser tant com això no, però deu n’hi do el que alguns son capaços de fer.

Un bon exemple, aplicat a la fotografia, és la creació d’en Diego Monge, un manetes de Costa Rica. Aquest artista del munta-desmunta ha estat capaç de convertir una càmera de pel·lícula, un clàssic històric dels anys ’80, en una moderna càmera digital de 9 megapçixels, amb estabilitzador, flaix i 4GB de memòria interna. El resultat és un curiós però funcional híbrid, sobre la base d’una bonica Canon AE-1 Program empeltada amb una Canon PowerShot SD870 IS.

El resultat d’aquesta feina acurada i imaginativa, el podeu veure en el següent vídeo. També podeu veure algunes imatges de la càmera mutant fetes per en Ken Rockwell: foto 1, foto 2, foto 3 i foto 4.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.