avatar

Concurs Mensual EF maig ‘10: el guanyador

Vida nocturna fotogràfica, d'en JosepMariaFinalitzat el termini de votacions del Concurs Mensual EF maig ‘10 amb el tema VIDA NOCTURNA, el guanyador és en JosepMaria amb la seva foto “Vida nocturna fotogràfica”, amb 37 punts. El segon lloc ha estat per l’eventide amb “El baixista” (35 punts) i el tercer lloc per “Sopant a Jemaa el Fna” del rafelvng (17 punts). Podeu veure totes les fotos presentades aquí. I si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

El premi pel guanyador és un exemplar del llibre Los cachorros, de l’editorial La Fábrica, una edició de la coneguda novel·la de Mario Vargas Llosa il·lustrada amb fotografies de Xavier Miserachs, un dels grans noms de la fotografia catalana. Un cop més, agraïm a La Fàbrica Barcelona la seva generositat, com a patrocinadors del Concurs Mensual EF.

A més del llibre, el guanyador també pot encarregar una copia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia, que s’afegeix com a patrocinador del Concurs Mensual EF. Agraïm la seva aportació!

La nostra enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

Concurs Mensual EF juny’10: retrat

Ja que hi som possats, anunciem la convocatòria d’una nova edició del Concurs Mensual EF. Per aquesta ocasió, el tema que heu d’i·lustrar amb les vostres fotografies és RETRAT. I per retrat entenem una imatge amb una persona (res de mascotes o bestioles) com a protagonista clar i evident, que mostri la seva fesomia, caràcter, expressió, personalitat… Si teniu dubtes o us sentiu inclinats a fer interpretacions tangencials, la definició de retrat a la viquipèdia us ajudarà a evitar-ho. Si encara no ho veieu clar, ens acollim al que estableix l’Enciclopedia Catalana en la primera accepció:

Representació d’una persona mitjançant la pintura, la fotografia, l’escultura, etc

Potser els assistents al Taller de tècnica Strobist tindran alguna oportunitat d’avançar feina.

Podeu presentar les vostres fotos, atenent-vos a les normes habituals, fins al diumenge 27 de juny a les 24:00. No us encanteu!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.