avatar

Workshop amb Aida Servi: obert el plaç d’inscripcions!

Aida Servi, fotografia de modaAquest cap de setmana us anunciàvem el Workshop de Moda que farem el 17 de juliol amb la distingida fotògrafa professional de moda, l’Aida Servi (facebook), l’Antonio Aguado, conegut dissenyador de moda i estilista i dues models que posaran durant les sessions en diferents localitzacions.

Serà un taller eminentment pràctic amb una primera aproximació teòrica a aquest món de la fotografia de moda, assistirem a una sessió on la pròpia fotògrafa ens ensenyarà tot el que cal saber per a portar a terme una sessió d’aquest tipus. Tot seguit també podrem intervenir activament i realitzar fotografies amb el nostre propi equip.

Ja hem valorat les despeses i posat preu a un taller que compte amb un desplegament prou atractiu, tant d’equip humà com de material i equipament i en el que tindreu una molt bona oportunitat per a veure en directe el treball de professionals de reconegut prestigi dins del mon de la moda.

Si esteu interessats en assistir en aquest taller, no badeu gaire. El preu del taller és de 150€ i inclou el dinar al restaurant Les Sedes. Podeu reservar la vostra plaça fent el ingrés en el compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom i email de contacte). També podeu fer la inscripció a través de la botiga EF, on hem posat a la venda “entrades” pel taller.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Workshop amb Aida Servi: obert el plaç d’inscripcions!”

  1. […] 0379 88 0001142220 del Banco Sabadell, indicando nombre y e-mail de contacto o bien en la tienda de Espaifotogràfic. El precio incluye la comida en La taverna de las […]