avatar

Material “Strobist”

Controlador zonal PocketWizard AC3Aprofitant que demà farem l’esperat taller amb en Rafa Barberà sobre la tècnica “Strobist”,  fem un pica-pica de notícies que anuncien noves joguines relacionades amb aquesta temàtica.

A Caborian veiem que parlen d’un nou flaix que s’adiu perfectament amb les necessitats que planteja aquesta tècnica (control manual, flaix separat de la càmera).  Es tracta del nou model de la marca LumoPro i presenta un número guia semblant als flaixos de gama alta de Nikon i de Canon, amb control manual de potència, de zoom,  amb capçal giratori i amb sincronització per foto-cèl·lula incorporada.  Deu ser d’un estil semblant a aquests de què parlàvem fa un temps.

També hem vist que la casa Pocket Wizard ha tret un nou controlador zonal (AC3). Es tracta d’un accessori que s’ha d’afegir a l’emissor de la càmera i que permet controlar des d’aquí la potència dels flaixos sincronitzats, fins amb 3 grups de flaixos. De moment està disponible per Canon, però pel que es veu aviat ho estarà també per Nikon.

En aquest fil, que vam encetar arran del mateix taller que vam fer el 2008, hi apareixen diversos enllaços on comprar la resta de material del què segurament en parlarem demà.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.