avatar

Portfoli d’Steve McCurry

Kandahar, 1992 - Steve McCurrySi fa temps que us agrada la fotografia és complicat no saber qui és Steve McCurry, però si fos així, penseu en aquella mirada d’una noia afgana que va sortir en portada d’una edició de l’any 1985 de la revista National Geographic.

Es tractat d’un fotògraf de l’Agència Magnum que ha dedicat gran part de la seva carrera a recórrer i fotografiar la vida a l’Orient Mitjà i el sud d’Àsia, des que va fer un treball a l’Afganistan, just abans de la invasió russa.

Tot i que la seva foto més famosa és la de la noia afgana de què parlava abans estic segur que trobareu que hi ha altres  fotografies fabuloses en el seu portfoli en línia.

Per cert, si us pica la curiositat veure com ha evolucionat la mirada d’aquella noia (que tenia 12 anys quan va ser fotografiada, el 1984), feu clic en aquest enllaç.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.