avatar

Taller d’HDR realista: tanquem les inscripcions

Ja hem arribat al màxim d’assistents pel taller del proper dissabte 26 de juny, Alt rang dinàmic. HDR realista amb Guillermo Luijk. Per tant, no podem acceptar més sol·licituds d’inscripció. A partir d’ara, obrim una llista de reserves pel cas que hi hagi alguna cancel·lació de darrer moment. Si encara esteu interessats en assistir al taller, contacteu amb nosaltres per email i us apuntarem en aquesta llista de reserves.

Els que heu estat a temps de fer la vostra inscripció, us esperem el dissabte! Si teniu dubtes o consultes a fer, podeu contactar amb nosaltres per email o a través de la secció dels fòrums dedicada al taller.

En els propers dies enviarem un email com a recordatori als inscrits en el taller amb l’horari, mapa de Google i altres informacions rellevants.

Us volem agrair el interès mostrat i la gran acollida que ha tingut aquest taller. Estem segurs que serà una jornada molt enriquidora per tots els assistents.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Taller d’HDR realista: tanquem les inscripcions”

  1. Molt bé!! completar totes les espectatives de participació d’un taller és una bona notícia que suposa un balsam per tot l’esfoç organitzatiu… enhorabona!!