avatar

Taller d’HDR realista amb Guillermo Luijk

Alt rang dinàmic. HDR realista amb Guillermo LuijkEstem ja a punt de tancat les inscripcions del Taller d’HDR realista amb Guillermo Luijk, que fem el proper dissabte 26 de juny. Només queden 3 places per cobrir el nombre màxim d’assistents que ens varem marcar.

Com ja deveu saber, en aquesta jornada l’amic Guillermo ens posarà al corrent de les tècniques més efectives per superar les limitacions dels nostres equips quant a la seva capacitat per cobrir tota la gamma possible en situacions de contrast extrem. Les aplicacions d’aquests procediments són molt variades: fotografia de paisatge, interiors, arquitectura, etc.

Segur que molts de vosaltres ja coneixeu al Guillermo Luijk, per a seva tasca d’investigació i creació de programes com el ZeroNoise o Histogrammar i els seus magnífics articles tècnics i tutorials. No hi ha dubte que és la persona ideal per exposar-nos aquest tema amb coneixement i rigor.

Si esteu interessats en assistir en aquest taller, no badeu gaire. El preu del taller és de 85€ i inclou el dinar al restaurant La Taverna de Les Sedes. Podeu reservar la vostra plaça fent el ingrés en el compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom i telèfon o email de contacte). També podeu fer la inscripció a través de la botiga EF, on hem posat a la venda “entrades” pel taller.

Hem creat una secció als fòrums dedicada al taller des d’on us mantindrem informats. També és el lloc adient per avisar-nos si feu el pagament del taller i on també poder fer consultes sobre el taller.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Taller d’HDR realista amb Guillermo Luijk”

  1. […] Triem aquest tema com una bona manera de posar en pràctica les tècniques apreses en el recent taller d’HDR realista amb Guillermo Luijk, els que vareu assistir, o d’iniciar-vos en la matèria. Òbviament, si teniu dubtes o […]